



Τι κάνει τα ORIGINAL BURGER μοναδικά;
Τα φρέσκα υλικά και οι αυθεντικές συνταγές
σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.

Άριστη ποιότητα
Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή, στα Original burger, μεριμνούμε για την εξέλιξη της διαδικασίας παρασκευής γευμάτων υψηλής ποιότητας πάντα τηρώντας τις βασικές αρχές ασφάλειας τροφίμων. Συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για την παρασκευή των γευμάτων. Εφαρμόζουμε ποιοτικούς ελέγχους στα προσφερόμενα προϊόντα για να διασφαλίσουμε όλα τα προδιαγραφόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Καλύτερη εξυπηρέτηση
Με κύριο στόχο τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των παραγγελιών, στα Original burger, επενδύουμε συνεχώς στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.
Πλούσια γεύση σε κάθε μπουκιά!
Τα προϊόντα μας
Ζουμερά και λαχταριστά burgers
Όλα τα burgers είναι σπιτικά και παρασκευάζονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά.
Υπόλοιπα κρέατα
Τόσο τα πουλερικά όσο και τα υπόλοιπα κρέατα είναι πάντα φρέσκα και ετοιμάζονται την στιγμή της παραγγελίας, διασφαλίζοντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά.
Vegan – Vegetarian burger
Με σεβασμό απέναντι στους χορτοφάγους, ετοιμάσαμε τα πιο λαχταριστά φυτικά burgers. Φτιαγμένα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα.

Η ιστορία του Burger
Πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν την καινοτομία του hamburger – μπιφτέκι ανάμεσα σε δυο κομμάτια ψωμί. Από τον Charlie Nagreen το 1885, που σε ηλικία 15 χρονών πουλούσε μπιφτέκια σε λούνα παρκ του Outagamie, μέχρι και τον Louis Lassen το 1900, όπου στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει έναν ανυπόμονο πελάτη, στο εστιατόριο Louis Lunch στο Κονέκτικατ, σέρβιρε ένα μπιφτέκι ανάμεσα από δύο φέτες ψημένο ψωμί. Όποιος κι αν το ανακάλυψε τον ευχαριστούμε, γιατί κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό burger!
Από το ένα απλό μπιφτέκι ανάμεσα σε δυο φέτες ψωμί, το burger εξελίχτηκε και σήμερα είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Burger με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα, βουβάλι, αρνί, στρουθοκάμηλο κ.λπ. σε συνδυασμό με διάφορα τυριά, μπέικον, μανιτάρια, ντομάτα, κρεμμύδια αλλά και σως απογειώνουν την γεύση προσφέροντας στον καταναλωτή μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Αναγνωρίζοντας τη νέα τάση προς τη χορτοφαγική διατροφή, οι επιλογές burger αυξάνονται και μπορείς πια να τα απολαύσεις στην πιο φυτική τους εκδοχή, vegan και vegetarian. Γιατί και οι χορτοφάγοι έχουν δικαίωμα σε ένα καλό burger!
Η ιστορία της Quesadilla
Η Quesadilla έχει τις ρίζες του στο Μεξικό, ενώ το όνομά του προέρχεται από την ισπανική λέξη Queso που σημαίνει τυρί. Η βάση του πιάτου είναι τορτίγια αλευριού ή καλαμποκιού, η οποία ζεσταίνεται ώστε να μαλακώσει και έπειτα διπλώνεται στα δυο, σαν μισοφέγγαρο, για να δεχτεί την γέμιση. Η γέμιση συνήθως περιέχει τυριά και διάφορα άλλα συστατικά όπως: κοτόπουλο, λαχανικά, ζαμπόν κ.α.
Συχνά οι quesadillas σερβίρονται με πράσινη ή κόκκινη σάλτσα, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, και χτυπημένη κρέμα από πάνω για να προσθέσει γεύση στο τυρί (γουακαμόλε και ξινή κρέμα).